MAPA STRANICE  |  WEBMAIL    Linkedin

O nama

Preduzeće za promet, posredovanje i usluge "Tank-Servis" d.o.o. osnovano je 1996. godine u Gradišci i jedno je od prvih privatnih preduzeća u Bosni i Hercegovini koje se opredijelilo za poslove čišćenja industrijskih postrojenja i benzinskih pumpi. Od marta 2012. godine preduzeće posluje pod imenom Privredno društvo "Green Tank" d.o.o. Gradiška.

 

 

Naš tim čini stručno osoblje, koje je u mogućnosti da brzo, kvalitetno i odgovorno ispuni zahtjeve naših klijenata. Osim obučenog kadra i dugogodišnjeg radnog iskustva u zemlji i inostranstvu, naše preduzeće raspolaže i sa savremenom opremom koja je ključna u obavljanju svakodnevnih zadataka i održavanju visokog kvaliteta usluga. 

Preduzeće "Green Tank" d.o.o. uspješno radi u oblasti industrijskih čišćenja, skupljanja i zbrinjavanja otpadnih materija u naftnoj industriji, zbrinjavanju otpadnih voda, kao i u oblasti ekologije i zaštite životne sredine. Na osnovu Dozvole za upravljanje otpadom, djelatnost prikupljanje i transport opasnog i neopasnog otpada, uključujući i EE otpad, izdate od strane nadležnog Ministarstva Republike Srpske i uz pomoć savremene i odgovarajuće opreme, Privredno društvo "Green Tank" d.o.o. Gradiška, trenutno je jedino preduzeće koje se usavršilo i specijalizovalo za zbrinjavanje svih kategorija električnog i elektronskog otpada na teritoriji Republike Srpske.

Sigurni smo da ćete, ukoliko odlučite da nam poklonite svoje povjerenje, postati jedan od naših zadovoljnih klijenata.

Naša misija

Privredno društvo "Green Tank" d.o.o. Gradiška je preduzeće u razvoju koje teži zadovoljavanju potreba klijenata i obezbjeđenju kvaliteta izvršenih usluga, kao i konstantno unapređenje radne sredine, tehnologije i opreme.

 

 

HomeO nama