MAPA STRANICE  |  WEBMAIL    Linkedin

25 Apr 10:56 am

Okončana akcija prikupljanja elektronskog otpada

Akcija prikupljanja EE otpada u sklopu "Proljetne akcije uređenja grada" je uspješno završena 24.04.2013. godine. Akcija je počela 09.04.2013. godine kada smo organizovali prikupljanje električnog i elektronskog otpada radnim danima u periodu od 11 – 17 h i vikendom od 10 – 13 h, na četiri lokacije na teritoriji opštine Gradiška, naselje Senjak-kod Hrasta, Centar grada-ispred O.Š. Vasa Čubrilović, Nova topola-centar i naselje Kruškik-ispred O.Š. Kozarska djeca. U ovoj akciji koja je trajala četrnaest dana prikupili smo ukupno 293 EE uređaja.

 

Zahvaljujemo se svim građanima koji su se uključili i shvatili ozbiljnost adekvatnog zbrinjavanja odbačenih EE uređaja i time direktno doprinjeli podizanju ekološke svijesti naše lokalne zajednice i očuvanju okoline. 

 

Trebali bi svi prvo da razmislimo da li je sve što bacamo za bacanje tj. smeće. Veliki dio tog našeg smeća je za reciklažu, a i veliki dio toga sadrži opasne supstance koje nikako ne smiju da završe sa ostalim otadom. Zato, ukoliko imate EE uređaje, znajte da ste ga samo kod nas na adekvatan način zbrinuli. Praćenjem zakonskih regulativa i ekoloških standarda, pored izdvajanja korisnih stvari mi zbrinjavamo i one opasne, što je veoma važno za očuvanje našeg zdravlja i životne okoline. Pozovite nas, doćićemo na Vašu adresu i osloboditi Vas od EE otpada.

HomeNovostiOkončana akcija prikupljanja elektronskog otpada